Siirry suoraan sisältöön

Reilun matkailun yhdistys

Uusia tuulia vuonna 2022 – RMY:n vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus

Vuonna 2021 Reilun matkailun yhdistyksessä on panostettu sisäisen toiminnan kehittämiseen sekä yhdistyksen ydinsanoman kirkastamiseen. Kesäkuussa julkaistut uudistetut Reilun matkailijan ohjeet ovat keränneet kiitosta. Niiden on tarkoitus auttaa kaikkia olemaan reilumpia matkailijoita, kun vähitellen pandemiatilanne taas sallii matkustamisen.

Katse ensi vuoteen

RMY:n vuosikokouksessa 9.12.2021 hyväksyttiin yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022. Vuonna 2022 tullaan panostamaan entisestään matkailijoille suunnattuun viestintään. Lisäksi tarkoitus on vahvistaa yhdistyksen aktiivien asiantuntijuutta eri vastuullisen matkailun teemoista. Yhdistys tulee järjestämään tilaisuuksia, joissa yhdistyksen asiantuntijat jakavat osaamistaan, ja joissa päästään keskustelemaan ja oppimaan vastuullisen matkailun uusista tuulista.

Vuosikokouksessa yhdistykselle valittiin myös uusi hallitus. Mia Halmén väistyy 4 vuoden puheenjohtajuuden jälkeen asiantuntijan rooliin, ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yhdistyksen vaikuttamistyönvastaava Anu Häkkinen.

Uusi hallitus:

  • Anu Häkkinen, puheenjohtaja
  • Sini Sarén, varapuheenjohtaja
  • Sofia Lindholm, hallituksen jäsen
  • Katri Tihilä, hallituksen jäsen

Onnea uudelle hallitukselle, ja kiitos vuoden 2021 hallitukselle hyvästä työstä RMY:n toiminnan ja vastuullisen matkailun edistämiseksi!

Vastuullisesta matkailusta kiinnostuneet tervetulleita mukaan toimintaan

RMY:n tavoitteena on olla mielekäs ja aktiivinen vapaaehtoisten ja jäsenten yhteisö. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Ensi vuonna 19.1. klo 18 järjestetään online-perehdytys uusille aktiiveille. Perehdytyksessä kerrotaan lisää aktiivitoiminnasta. Lähetä viestiä info@reilumatkailu.fi, jos haluat tulla mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.