Yhdistyksemme jäseninä on kasvava joukko reilun matkailun kannattajia ja aiheesta kiinnostuneita eri alojen ammattilaisia; matkailualan opettajia, opiskelijoita, matkailuyrittäjiä ja aktiivisia matkailijoita.

Kaipaamme mukaan lisää aktiivisia, vastuullisesta matkailusta kiinnostuneita jäseniä. Liittymällä jäseneksi tuet tärkeää työtä vastuullisen matkailun tunnetuksi tekemiseksi ja pääset halutessasi mukaan ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan aiheeseen liittyvää toimintaa, kampanjoita ja projekteja.

Jäsenmaksu toimikaudella 2024 on 20 €, voi toki maksaa enemmänkin. Opiskelijoilta ja työttömiltä jäsenmaksu on 10 €. Jäseneksi voivat liittyä kaikki vastuullista matkailua kannattavat henkilöt. Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseniksi. Lue lisää kannatusjäsenyydestä.

Jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenkirjeen, joka sisältää muun muassa tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä kutsuja tilaisuuksiin ja koulutuksiin. Jäsenillä on myös äänestysoikeus yhdistyksen vuosikokouksessa.

Jäsenmaksun tiedot
Maksun saaja: Reilun matkailun yhdistys
Jäsenmaksu 2024, 20/10€
Tili: FI24 1470 3000 2380 41
Viitenumero: 1300

Ensimmäistä kertaa jäsenmaksua maksaessasi ilmoitathan sähköpostiosoitteesi jäsenvastaavallemme osoitteeseen info(at)reilumatkailu.fi.