Sofia Lindholm
Reilun matkailun yhdistys

Hain inspiraatiota ja vinkkejä graduuni Reilun matkailun yhdistykseltä ja sieltä sainkin loistoidean lopputyötäni varten.

Ensimmäistä kertaa kuulin Reilun matkailun yhdistyksestä vuonna 2017, kun kävin RMY:n ja Eetti ry:n yhteisessä tapahtumassa, jonka aiheena oli reilu matkailu. En silloin vielä liittynyt mukaan, vaikka yhdistyksen toiminta kiinnosti, koska olin juuri lähdössä ulkomaille opiskelemaan.

Pari vuotta myöhemmin opiskelujeni loppuvaiheessa yhdistys kuitenkin muistui mieleeni gradua aloittaessani. Hain inspiraatiota ja vinkkejä graduuni Reilun matkailun yhdistykseltä ja sieltä sainkin loistoidean lopputyötäni varten. Päätin kirjoittaa graduni sosiaalisista liikkeistä, jotka edistävät vaihtoehtoisia ja kestävämpiä tapoja matkustaa, ja tutkia sitä, miten nämä liikkeet pyrkivät ja pystyvät vaikuttamaan yhteiskunnassa ja päätöksenteossa. Siitä lähtien olen ollut mukana toiminnassa eri tapahtumien ja projektien kautta, mahtavan RMY:n porukan kanssa.

Tämän hetken lempimatkailukohteeni ovat tunnelmalliset saaristomaisemat pyörän selässä.

Olen opiskellut matkailua ja reilu sekä kestävä matkailu ovat olleet tärkeä osa opintojani. Minua kiinnostavat erityisesti erilaiset liikkumismuodot, miten paikasta toiseen voisi matkustaa kestävämmin sekä miten jokainen omilla toimillaan voi vaikuttaa muiden tapaan matkustaa. Nykyään innostun enemmän itse matkasta kuin pelkästä kohteesta. Tämän hetken lempimatkailukohteeni ovat tunnelmalliset saaristomaisemat pyörän selässä.

Inspiroiduitko sinäkin Reilun matkailun toiminnasta? Lue lisää täältä ja tule mukaan toimintaamme!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *