Siirry suoraan sisältöön

Reilun matkailun yhdistys

Reilun matkailun yhdistys Maailma kylässä -festivaaleilla 25.-26.5.2019

Reilun matkailun yhdistys on jälleen mukana Maailma kylässä -festivaaleilla 25.-26.5.2019. Tänä vuonna festivaali juhlii 20. tapahtumavuottaan ja vuoden 2019 teema on ilmastonmuutos. Reilun matkailun yhdistyksen ständin löytää Rautatientorilta Maailmanmatkaajat-osastolta (R505, Rautatientori). Maailmanmatkaajien kylässä saa inspiraatiota uusiin matkakohteisiin ja -hankkeisiin sekä eettisempään ja kestävämpään matkailuun.

RMY:n järjestämää asiaohjelmaa ”Saanko enää lentää? Ja muita matkailun ilmastokysymyksiä” voi tulla seuraamaan sunnuntaina 26.5. klo 12:30 – 13:00 Taiga-lavalle Kansallisteatterin Lavaklubille.

Paneelikeskustelussa pohditaan, onko kestävä lomailu vain yksilön vastuulla vai voisiko sitä ulottaa laajemmalle. Mitä tulisi muuttaa niin tarjonnassa kuin yksilön valinnoissa, jotta matkailu olisi kestävämpää? Voisiko kestävämmästä matkailusta jäädä paitsi parempi myös rennompi mieli?

Paneelin moderoi vastuullisen matkailun ammattilainen ja matkailuyrittäjä Anu Nylund. Panelisteina ovat Tuuli Hietaniemi, asiantuntija, Sitran Ilmastoratkaisut-tiimi, Timo Wright, mediataiteilija ja maata pitkin matkailija sekä Miia Vilppula, kaukomatkaaja, kaukomatkatoimisto Aventura.

Klikkaa tästä mukaan Facebook-tapahtumaan.

Lue täältä tiedote festivaalin muusta asiaohjelmasta, joka on juuri julkaistu.

Maailma kylässä -festivaalia vietetään Helsingin keskustassa vuosittain toukokuun lopussa. Fingo ry:n tuottama ilmaistapahtuma tarjoaa tekemistä ja koettavaa kaikenikäisille. Viikonlopun aikana Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla voi nauttia kymmenistä konserteista, kirjallisuudesta, näyttelyistä, dokumenteista, hyvästä ruoasta ja ajankohtaisista keskusteluista. Mukana tapahtumassa tulee olemaan yli 400 erilaista näytteilleasettajaa sekä ruokamyyjää.

Nähdään festareilla, tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.