Sini Sarén
Reilun matkailun yhdistys

Olen RMY:ssä tutustunut huipputyyppeihin, päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, oppinut paljon uutta vastuullisuudesta ja kestävästä matkailusta sekä yhdistystoiminnasta.

Aloitettuani matkailualan opinnot eräs alumni kehotti minua hakeutumaan opintojani tukevan ja itseäni kiinnostavan yhdistyksen toimintaan mukaan. Hetken ”googlailtuani” löysin RMY:n. Luin asiantuntijapankin esittelyjä ja tiesin heti, että tässä on porukka, johon haluan kuulua. Osallistuin RMY:n järjestämään keskustelutilaisuuteen verkossa ja siitä lähtien olenkin ollut toiminnassa aktiivisesti mukana.

Toimin tällä hetkellä Reilun matkailun yhdistyksen varapuheenjohtajana. Olen RMY:ssä tutustunut huipputyyppeihin, päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, oppinut paljon uutta vastuullisesta ja kestävästä matkailusta sekä yhdistystoiminnasta.

Yhdistyksen toiminnassa mukanaolo on tukenut matkailututkimuksen opintojani ja avannut hienoja mahdollisuuksia mm. verkostoitua alan osaajien kanssa.

Reilussa matkailussa erityisen lähellä sydäntäni ovat eläimet, luonto ja turvallisuus. Tällä hetkellä mielessä pyörivät matkasuunnitelmat kesän kotimaan urheilumatkaa varten ja sekä Gravel-reissut.

Jos sisälläsi asuu matkaileva pieni maailmanparantaja ja haluat päästä edistämään asioita hyvässä porukassa, liity joukkoomme. Asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä, sillä tapaamiset järjestämme pääasiassa etänä. Voit myös olla mukana toiminnassa omien resurssiesi mukaisesti.