Kutsumme yhdistyksemme jäsenet, yhteistyökumppanit ja muut toiminnasta kiinnostuneet mukaan juhlimaan upeaa taivaltamme perjantaina 21.4. klo 17 alkaen Helsingin keskustaan.

Kuluneiden kahden vuosikymmenen aikana yhdistys on tehnyt uraa uurtavaa vaikuttamistyötä kestävän matkailun puolesta. Reilun matkailijan ohjeista tiedottamisen ohella, yhdistys on tehnyt vaikuttavaa yhteistyötä niin yritysten ja oppilaitosten kanssa kuin ollut esillä monissa tapahtumissa ja foorumeissa.

Juhlissa kuulemme puheenvuoroja, käymme keskustelua ja pidämme hauskaa yhdistyksen perustajajäsenen Mari Meron, pitkän linjan aktiivin ja vastuullisen matkailun asiantuntija Anu Nylundin sekä nykyiseen puheenjohtaja Anu Häkkisen johdolla. Tavattavissa on myös paljon muita yhdistyksen aktiiveja.

Juhlien ohjelman myötä sukellamme yhdistyksen historiaan, perehdymme uudistavaan matkailuun sekä pohdimme yhdistyksen paikkaa tulevaisuudessa. Tarjolla on myös herkullista ruokaa ja juomaa.

Juhlat ovat oiva tilaisuus tutustua yhdistykseen ja sen aktiiveihin sekä verkostoitua muiden reilun matkailun edistäjien kanssa rennoissa merkeissä. Juhliin on rajallinen määrä paikkoja ja ilmoittautuminen on siksi sitova. Ilmoittautua voit täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *