Liity jäseneksi

Yhdistyksemme jäseninä on kasvava joukko reilun matkailun kannattajia ja aiheesta kiinnostuneita eri alojen ammattilaisia; matkailualan opettajia, opiskelijoita, matkailuyrittäjiä ja aktiivisia matkailijoita.

Kaipaamme mukaan lisää aktiivisia, vastuullisesta matkailusta kiinnostuneita jäseniä. Liittymällä jäseneksi tuet tärkeää työtä vastuullisen matkailun tunnetuksi tekemiseksi ja pääset halutessasi mukaan ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan aiheeseen liittyviä projekteja ja hankkeita.

Jäsenmaksu toimikaudella 2017 on 20 €, voi toki maksaa enemmänkin. Opiskelijoilta ja työttömiltä jäsenmaksu on 10 €. Jäseneksi voivat liittyä kaikki vastuullista matkailua kannattavat henkilöt. Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseniksi. Lue lisää kannatusjäsenyydestä.

Jäsenet saavat tietoa yhdistyksen toiminnasta, kutsuja tilaisuuksiin ja koulutuksiin sekä mahdollisuuden osallistua nykyisten ja uusien projektien suunnitteluun ja toteutukseen. Jäsenille järjestetään kaksi jäseniltaa vuodessa.

Jäsenmaksun tiedot
Maksun saaja: Reilun matkailun yhdistys
Jäsenmaksu 2017, 20/10€
Tili: FI24 1470 3000 2380 41
Viitenumero: 1300

Ensimmäistä kertaa jäsenmaksua maksaessasi muistathan laittaa viestikenttään koko nimesi ja ilmoittaa meille myös sähköpostiosoitteesi jäsenvastaavallemme Katrille osoitteeseen katri.tihila(at)reilumatkailu.fi.

Voit laittaa Katrille viestin myös alla olevalla lomakkeella:

Nimi*

Sähköposti*