Hallitus 2018 ja ydinryhmä

Muut asiantuntijat: Tytti McVeigh, Mari Holopainen, Anu Nylund
Liian pahaa ollakseen totta -kampanjan vetäjä: Marita Andstén

Mia Halmén, puheenjohtajamia

Mia on ollut Reilun matkailun yhdistyksen toiminnassa mukana vuodesta 2011 lähtien, ja toiminut mm. yhdistyksen jäsenvastaavana, oppilaitosyhteistyövastaavana, varapuheenjohtajana ja nyt puheenjohtajana. Koulutukseltaan Mia on matkailualan restonomi (2012) ja kauppatieteiden maisteri (2015), pääaineena yhteiskuntavastuu ja sivuaineena matkailututkimus. Opinnoissaan Mia on perehtynyt erityisesti sektoreiden väliseen yhteistyöhön vastuullisen matkailun edistämiseksi. Työkokemusta on kertynyt jo lähes 10 vuoden ajalta Helsingin matkailun parissa, ja Reilun matkailun yhdistyksessä Mia tekee asiantuntijatyötä mm. luentojen, workshopien, media- ja yritysyhteistyön muodossa.
Vapaa-aikaansa Mia viettää tanssien, pyöräillen, retkeillen, matkustellen ja seuraavia reissuja suunnitellen. Erityisesti slow travel -tyylinen matkailu kiinnostaa, lähiseutumatkailua unohtamatta. Mia toimii RMY:n puheenjohtajana. Mian tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mia.halmen(at)reilumatkailu.fi.

Katri Tihilä, varapuheenjohtaja ja tapahtumavastaava
Katri on ollut aktiivina mukana Reilun matkailun yhdistyksessä vuodesta 2014 ja toimi aiemmin jäsenvastaavana. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta pääaineenaan aluetiede sekä erikoistumisalana matkailumaantiede. Tämän maantieteilijän intohimona on kestävän matkailun edistäminen ja siitä tiedottaminen, minkä vuoksi myös Reilun matkailun yhdistyksessä toimiminen on tärkeää. Katri rakastaa junalla matkustamista ja erityisesti matkailussa kiehtoo itse matkustuskokemus, näin ollen pro gradu – työssään hän tutki hitaan matkailun ja junamatkailun yhteyttä. Hitaan matkailun lisäksi häntä kiinnostavat erityisesti matkailun ympäristövaikutukset ja sosio-kulttuuriset kysymykset. Tällä hetkellä Katri organisoi mm. yhdistyksen tapahtumia ja pitää luentoja vastuullisesta matkailusta erilaisissa tapahtumissa. Katrin tavoittaa osoitteesta katri.tihila(at)reilumatkailu.fi.

Doris Hakkarainen, viestintävastaava

Doris on ollut yhdistyksessä mukana vuodesta 2014, hallituksessa 2015-2017 ja jatkaa edelleen viestintävastaavana. Doris on talous- ja viestintätieteiden maisteri (pääaine kansainvälinen matkailu) sekä hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon restonomi. Doriksen erityisosaamiseen kuuluu markkinointiviestintä sekä eläinten ja lasten oikeudet matkailussa. Vapaa-ajalla Doris tanssii, joogaa, opiskelee kieliä ja valokuvaa. Dorikseen voi olla yhteydessä viestintään liittyvissä asioissa (mm. nettisivut, blogi, some) sähköpostitse: doris.hakkarainen(at)reilumatkailu.fi.

Tytti McVeigh, asiantuntija005

Tytti (restonomi AMK ja FM, alue- ja kulttuurintutkimus) toimi RMY:n puheenjohtajana vuosina 2015, 2016 ja 2017 sekä johti Liian pahaa ollakseen totta -kampanjaa eri vaiheissa. Tytin erityisosaamisalueita ovat yritysvastuuviestintä, yritysyhteistyö sekä lasten oikeudet matkailussa. Vapaa-ajalla Tytti juoksee ja haaveilee koko perheen kiertomatkasta Etelä-Amerikkaan. Yhteydenotot voi osoittaa Tytille osoitteeseen tytti.mcveigh(at)reilumatkailu.fi.

width="150"Mari Holopainen, asiantuntija

Mari Holopainen yhteiskuntatieteiden maisteri (matkailututkimus) Lapin yliopistosta. RMY:n Kestävän matkailun lähettiläs vuodesta 2011. Työskentelee Jyväskylän ammattikorkeakoululla opettaen matkailuaineita ja palvelujen kehittämistä. Vastannut erilaisista hyvinvointimatkailu ja opiskelija-yritysyhteistyöhankkeista ja ollut mukana kulttuurimatkailuhankkeiden toteutuksissa. Työn ohessa Mari opiskelee kulttuurituotantoa ja kehitysmaatutkimusta. Musiikki- ja tanssitapahtumat sekä matkustaminen ovat lähellä sydäntä vapaa-ajalla. Mari on mukana myös World Teacher verkostossa ja ICRT Finland verkostossa.

Marita AndsténMarita Andstén, Liian pahaa ollakseen totta –kampanjan vetäjä

Marita on valmistunut matkailun restonomiksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta vuonna 2015. Hän teki opinnäytetyönään Liian pahaa ollakseen totta- kampanjalle messuosaston Matkamesuille 2015. Marita siirtyi LPOT-kampanjan vetäjäksi keväällä 2015.

Tällä hetkellä Marita opiskelee Haaga-Heliassa Liiketalouden kansainvälistä kauppaa sekä markkinointia. Marita on aiemmin opiskellut Long Islandin yliopistossa Pohjois-Amerikan intiaaninen historiaa sekä suorittanut opiskelijavaihdon Budapest Business Schoolissa keskittyen kulttuuriperintöön sekä Unkarin kieleen. Marita on erityisen kiinnostunut lasten- ja eläinten oikeuksista. Yhteydenotot kampanjaan liittyen sähköpostitse marita.andsten(a)reilumatkailu.fi.