Reilun matkailun yhdistys taas mukana Maailma kylässä -festivaaleilla 27.-28.5.2017

Reilun matkailun yhdistys taas mukana Maailma Kylässä -festivaaleilla 27.-28.5.2017

Maailma kylässä -festivaali järjestetään taas 27.-28.5.2017 Helsingin Rautatientorilla ja Kaisaniemen puistossa lauantaina kello 11-21 ja sunnuntaina 11-19. Tämän vuoden teemana on kansalaisyhteiskunta ja alueellinen painotus on Latinalaisessa Amerikassa.

Tänä vuonna RMY:n esittelypiste löytyy teemaosastolta ”Maailmanmatkaajien kylä” Rautatientorin osastopaikalta R513. Tule tapaamaan yhdistyksen jäseniä ja keskustelemaan vastuullisesta matkailusta.

RMY on myös järjestänyt festivaaleille puheohjelmaa – lauantaina klo 17.40–18.10 Taiga-lavalla puhutaan aiheesta ”Reilun matkailijan majoitusvalinnat”. Paneelikeskustelussa pohditaan muun muassa sitä mitä vastuullisen matkailijan tulee ottaa huomioon majapaikkaa valitessa ja millaisia taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristövaikutuksia valinnoilla voi olla. Keskustelemassa ovat Reilun matkailun yhdistyksen puheenjohtaja Tytti McVeigh ja matkabloggaaja Gia Forsman-Härkönen yhdessä Perho liiketalousopiston matkailun kehittämispäällikön Anu Nylundin kanssa.

RMY:n puheenjohtaja Tytti McVeigh on myös vieraana Kyläradiossa eli Maailma kylässä -festivaalin omassa radiossa lauantaina klo 16.30. Lähetys kuuluu Helsingin Lähiradiossa taajuudella 100,3 MHz ja netissä www.mieletöntävaloa.fi. Suoraa lähetystä voi seurata Kaisaniemen puistossa telttapaikalla G482.

Maailma kylässä on poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Festivaali järjestetään joka kevät toukokuun lopussa. Vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali on yksi Suomen suurimmista festivaaleista ja suurin järjestö-, kehitysyhteistyö- ja monikulttuurisuustapahtuma.

Tutustu Maailma kylässä 2017 festivaalilehteen (pdf).

Nähdään festareilla, tervetuloa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website