Reilun matkailun yhdistys Maailma kylässä -festivaaleilla

Reilun matkailun yhdistys on mukana tämän vuoden Maailma Kylässä -festivaaleilla 28.-29.5.2016 Helsingin Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Yhdistyksen oma ständi on Mahdollisuuksien tori -teltassa koko festivaalin ajan la klo 11-20 ja su klo 11-18. Tule tapaamaan yhdistyksen jäseniä ja keskustelemaan vastuullisesta matkailusta! Ständillä voi myös liittyä jäseneksi ja aktiiviksi järjestöömme.

Sunnuntaina klo 13 RMY on mukana myös paneelikeskustelussa Reilusti matkaan! Paneelikeskustelussa pohditaan miten matkailija voi tukea paikallisia yhteisöjä ja kuinka valita vapaaehtoistyön kohde niin, että työstä on oikeasti apua. Keskustelijoina ovat vihreiden kansanedustaja Pekka Haavisto ja Reilun matkailun yhdistyksen puheenjohtaja Tytti McVeigh. Paneelikeskustelun vetää matkailulehti Mondon päätoimittaja Kati Kelola. Paneelikeskustelu pidetään Taiga-lavalla.

Tämän vuoden festivaalin teemana on oikeudenmukaisuus ja maantieteellisenä painotuksena Aasia. Tarjolla on musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, herkullista ruokaa ja monipuolista toimintaa. Maailma kylässä antaa uusia kokemuksia ja näkökulmia suvaitsevaan monikulttuurisuuteen, kehitysyhteistyöhön, kestävään kehitykseen ja globaaliasioihin.

Tervetuloa!

Lue lisää festivaalista ja ohjelmasta täällä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website