Reilun matkailun yhdistys Maailma kylässä -festivaaleilla

Maailma kylässä -festivaali järjestetään taas 26.-27. toukokuuta 2018 Helsingin Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla lauantaina kello 11-21 ja sunnuntaina 11-19. Tämän vuoden teemana on YK:n kestävän kehityksen ohjelma Agenda 2030 ja festivaalin alueellinen painotus on Afrikassa.

Tänä vuonna RMY:n esittelypiste löytyy Rautatientorin World Travellers osastolta. Tule tapaamaan yhdistyksen jäseniä ja keskustelemaan vastuullisesta matkailusta.

RMY on myös järjestänyt festivaaleille asiaohjelmaa – toteutamme paneelikeskustelun köyhyyden kohtaamisesta matkalla ja puhujina ovat Duara travelsin Annika Järvelin, matkailututkija Emily Höckert ja bloggaaja/toimittaja Marinella Himari. Keskustelua vetää vastuullisen matkailun asiantuntija Anu Nylund. Nähdään siis Taiga-lavalla sunnuntaina 27.5. klo 12.50! Pistä Facebook-tapahtuma talteen.

Maailma kylässä on poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Festivaali järjestetään joka kevät toukokuun lopussa. Festivaali tarjoaa ohjelmassaan monipuolisesti konsertteja, lastenohjelmaa, elokuvia ja keskusteluita yli sadan ohjelmanumeron verran. Lisäksi puiston valtaavat viikonloppuna yli 60 ruokamyyjää  sekä lähes 250 kansalaisjärjestöä. Festivaalin pääjärjestäjä on kehitysyhteistyön kattojärjestö Kepa ry, joka on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö.

RMY Maailma kylässä -festivaaleilla

RMY Maailma kylässä -festivaaleilla

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website