Ilmoittautuminen ”Yhdenvertaisempaa matkailua globaaliin etelään” -työpajoihin on nyt auki!

Käynnistimme marraskuussa uuden globaalin etelän matkailua käsittelevän viestintä- ja koulutushankkeen. ”Yhdenvertaisempaa matkailua globaaliin etelään” on EU:n Frame! Voice! Report! -projektituella rahoitettu hanke, jonka avulla pyritään vaikuttamaan globaaliin eriarvoisuuteen matkailun kontekstissa.

Osana hanketta yhdistyksemme järjestää tammikuussa 2019 työpajoja matkailualan ammattilaisille ja matkailuvaikuttajille. Työpajoissa pyritään avaamaan uusia näkökulmia eettiseen matkailuun globaalissa maailmassa, ja niissä tullaan kehittämään yhdessä myös ratkaisuja ja ohjeistuksia yhdenvertaisempaan matkailuun ja matkailuviestintään.

Työpajat järjestetään päivän mittaisina Helsingissä tiistaina 22.1., lauantaina 26.1. ja keskiviikkona 30.1. Työpajat toteutetaan yhteistyössä vastuullisen matkailun asiantuntija Mood of Finlandin kanssa.

Työpajat on ensisijaisesti suunnattu matkailualan yritysten henkilökunnalle, matkanjärjestäjille ja -johtajille, matkabloggareille ja toimittajille sekä muille matkailun mielipidevaikuttajille.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen työpajoihin tästä.

 

Yhteistyössä mukana:

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website